joi, 8 mai 2014

Adevarata putere


Sa fii puternic…are atatea sensuri! Pentru unii inseamna sa poti conduce lumea, pentru altii sa poti renunta la tot, pentru unii inseamna sa poti dobandi ceea ce iti doresti, in timp ce pentru altii sa poti darui,  unii se simt puternici cand au in spate sprijinul si acceptul multora, in timp ce altii se simt puternici cand reusesc sa nu se teama de a fi singuri…

Puterea inseamna atat de multe lucruri si poate nu ar fi  gresit daca am incerca sa definim mersul unui om prin viata dupa sensul pe care el il da puterii. Dar mai ales dupa ceea ce alege sa faca atunci cand detine puterea. Pentru ca ea iti da dreptul de a construi, dar si de a distruge, de a face lumea mai buna sau de a o face mai rea.

Cu toate astea, din experienta mea de viata, am invatat ca puterea nu este suficienta pentru a te face pe tine ori pe ceilalti mai fericiti. Pentru ca iubirea, echilibrul, armonia nu se impun niciodata. Tot ce este necesar, este un dram de iubire. De unde ma gandesc ca iubirea este singura putere spre care ar trebui sa tindem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu